Ervaringen

foo
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 3 reviews.

Geweldige ervaring!

★★★★★
5 5 1
Wij zijn in augustus 1 nachtje weg geweest met the vintage camper, en wat was dat leuk! Samen met onze 3 kinderen van 10, 7 en 2 jaar zijn we naar Friesland gereden en daar een nachtje op een mooie camping gestaan, de kinderen vonden het zo leuk! Goede service en geweldige ervaring! Wij raden het iedereen aan om eens met Máxima op pad te gaan!!!

Oude herinneringen

★★★★★
5 5 1
Terug in de tijd met Máxima. Vroeger hadden wij ook een T2 VW. Zelf omgebouwd. Maar Máxima met al die originele jaren 70 dingen is toch we heel apart. De camper reed als een zonnetje. Hele fijne vakantie gehad. Goede heldereinstructies meegekregen van de eigenaar.

Als een koningin met maxima

★★★★★
5 5 1
Wij zijn 2 nachtjes weggeweest met Maxima, we hebben de mooiste plekjes opgezocht in het zuiden van Nederland. Alleen al door de mooie landschappen heen rijden met Maxima waan je je zelf even helemaal in buitenlandse sferen. Leuke aan Maxima is dat niet alleen de buitenkant jaren vintage is maar zelfs het bestek en de stoelen die erbij zaten. Geweldig! Goede service van Jan en Floor!

 

Hieronder kunt u een review plaatsen over de huur van Maxima. Deze review wordt altijd geplaatst, maar wel gecontroleerd op daadwerkelijke verhuur en taalgebruik.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content