Naast de bestaande gashaarden en houthaarden zijn elektrische haarden al een aantal jaar bezig met een sterke opkomst. Deze haarden zijn niet alleen handig als u geen gas aansluiting meer heeft, maar ook als u in een apartement woont of geen extra kosten wilt maken voor de aanleg van een aan en afvoer. De ene elektrische haard leverancier creëert een vuurbeeld door middel van waterdamp, de ander met weerspiegeling van licht. Er zijn op dit moment al veel verschillende types te verkrijgen en is er dus voor ieder ontwerp de ideale haard uit te kiezen. De luxere modellen elektrische haarden zijn ook verkrijgbaar met verwarming. Daarom als deze haarden niet teveel vergeleken worden met echte hout of gas haarden zijn ze een lust om naar te kijken!

Dressoir met hardstenen blad, elektrische haard en kast in de koof.

Doordat ze ook nog relatief gemakkelijk en op verschillende manieren in te bouwen zijn in een dressoir, zorgen ze voor een extra dimensie en mogelijkheden in het ontwerp van uw dressoir.

Op foto’s met elektrische en gashaard vind u enkele van de vele verschillende mogelijkheden met een gas, elektrische of hout haard. Voor vragen of een offerte aanvraag ziet u het kopje contact of offerte aanvraag.